Τέρι ΟκουίνΤέρι Οκουίν - Ταινίες - Σελίδα 2

Εμφάνιση 25-22 από 22 ταινίες

Κριτική ταινιών

Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ (2017)

Ένα κορίτσι αγνοείται. Ο Τζο, ένας βίαιος αλλά βασανισμένος βετεράνος τιμωρός που ζει βρίσκοντας αγνοούμενες κοπέλες ξεκινά την αποστολή διάσωσης της. Οι εφιάλτες του θα τον καταλάβουν καθώς μια συνωμοσία αποκαλύπτεται, οδηγώντας τον σε αυτό που μπορεί να είναι το ταξίδι του θανάτου του ή το ξύπνημά του. Ο Joaquin Phoenix κάνει ό,τι κάνει πάντα καλύτερα. Γίνεται ο χαρακτήρας στο...

Κριτική από Ελεάνα στις 17/11/2020

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021