Κρίστοφερ ΛόιντΚρίστοφερ Λόιντ - Ταινίες - Σελίδα 3

Εμφάνιση 49-36 από 36 ταινίες

Κριτική ταινιών

Ματωμένος Γάμος (2015)

Οι συντελεστές της ταινίας έχουν φτιάξει μάλλον ένα ποίημα παρά μια ταινία. Θα την αγαπήσετε ή θα τη μισήσετε - πιθανότατα δεν υπάρχει μεσαία προσέγγιση. Προσωπικά είμαι στο πρώτο στρατόπεδο. Η ίδια η ιστορία είναι εξίσου οικεία με μια αρχαία ελληνική τραγωδία: δηλαδή, η αμαρτωλή έντονη αγάπη και η εκδικητική μοίρα. Οι εικόνες είναι τόσο μαγευτικές που σε κάνουν να νιώθεις ότι οι...

Κριτική από Garbo στις 26/08/2020

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024