Christopher Heyerdahl

Κριτική ταινιών

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Πανδημία (2016)

Η ταινία δεν είναι τόσο κακή όσο ακούγεται, αλλά ούτε είναι μια καλή ταινία. Αλλά βλέπεται. Έχει ένα ενδιαφέρον, αν και απλά στοιχειώδες σενάριο. Η ηθοποιία είναι πραγματικά καλή για τους ρόλους που τους δόθηκαν. Ελαφρώς ασταθής κάμερα, αλλά πολύ καλύτερη από το Blair Witch που σχεδόν με αρρώστησε να παρακολουθώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ιδέα είναι ότι η κάμερα βρίσκεται στο...

Κριτική από Γατούλης στις 15/04/2021

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024