Κέβιν ΧαρτΚέβιν Χαρτ

Εμφάνιση 1-24 από 33 ταινίες

Κριτική ταινιών

Άνθρωπος από Ατσάλι (2013)

Ανεξάντλητο θέμα εδώ και δεκαετίες ο Σούπερμαν. Σε μια καλοφτιαγμένη για το είδος περιπέτεια, ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του γνωστού υπερήρωα, σώζει φυσικά τον κόσμο μας από τον κίνδυνο αφανισμού από εξωγήινες δυνάμεις. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, καλά θα κάνετε να τη δείτε!

Κριτική από Π.Κ. στις 11/07/2018

Ένα Κάποιο Τέλος (2017)

Το καλύτερο που μπορώ να πω για αυτήν την ταινία είναι ότι φαινόταν πραγματική και τα συναισθήματα μεταφέρθηκαν σωστά. Ο Jim Broadbent είναι σπουδαίος ηθοποιός και στη πραγματικότητα, αυτός ήταν ολόκληρη η ταινία. Δεν υπήρχαν όμως καθόλου λαμπερές ή έντονες στιγμές. Ούτε μια, η ταινία φαίνεται τελείως επίπεδη, χωρίς άκρα ή προβληματισμούς. Επίσης είχε πάρα πολλά flashbacks προκειμένου...

Κριτική από ΠαΠι στις 31/05/2021

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024