Σαμίρ ΓκουεσμίΣαμίρ Γκουεσμί - Ταινίες

Εμφάνιση 1-19 από 19 ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)

Συγκινητικό να βλέπεις παλιούς φίλους σου που δούλευαν οδηγοί στην εταιρεία κάδων ανακύκλωσης "Κ. Κωστούλας ΑΕΒΕ" εκείνη την περίοδο βέβαια ήμουν οδηγός στην εταιρεία "Βιοχαρτική ΑΒΕΕ" που δείχνει στο τέλος το εργοστάσιο αλλά ξυπνά πολλές αναμνήσεις από τις παλιές αγνές εποχές.

Κριτική από Γιάννης Γρύμπηλας στις 07/08/2019

Sound of Freedom: Η Μελωδία της Ελευθερίας (2023)

Μια ταινία κόλαφος για τις συμμορίες παιδεραστών,οπου είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Tim Ballard, του ειδικού πράκτορα της Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του, για να αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση των παιδιών που πέφτουν θύματα αυτών των άθλιων κυκλωμάτων παιδεραστίας, που πολλές φορές περιλαμβάνουν και ανθρώπους υπεράνω πάσης...

Κριτική από Αντώνης Α. στις 30/10/2023