Emma MackeyEmma Mackey - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Για Πάντα (2020)

Αγαπώ πολύ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολου και θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την ταινία.Βεβαια νομίζω πως απαγορεύεται για τα παιδιά και είμαι μόλις 12 ετών.Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου να πάμε αλλά δεν το βλέπω.Πσντως ότι και να γίνει εγώ θα τους στηρίζω και θα τους αγαπάω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Κριτική από Αργυρω στις 15/12/2019

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021

Skater Girl (2021)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κύριο θέμα μας εδώ δεν είναι το skating αλλά η ανισότητα και η θέση της γυναίκας στις μη αναπτυγμένες χώρες όπως η Ινδία. Το μικρό χωριό που είναι το μέρος όπου εξελίσσεται όλη η ταινία είναι ιδανικό για την ανάδειξη και την ανάπτυξη αυτών των θεμάτων. Το ύφος της και τα σκηνικά την κρατάνε μακριά από το hollywood, ωστόσο το τέλος με τον τρόπο...

Κριτική από Cinema Bud στις 04/07/2021