Shane RoneyShane Roney - Ταινίες

Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

Η Δύναμη της Πίστης (2019)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ. Μακαρι αυτη η ταινια να επιρεασει τους ανθρωπους πραγματικα και να αποδεκτουν τον θεο στην ζωη τους γιατι πραγματικα μπορει να κανει θαυματα οπως σε αυτο το παιδει αρκει να εχουμε επιμονη και πιστη σε αυτον και να ακουμπαμε πανω του οτι προβλημα εχουν. Μπραβο στους δημιουργους της και ευχομαι να αγγιξει καρδιες για πραγματικα αξιζει.

Κριτική από Αναστασια στις 30/03/2020

Syriana (2005)

Το Syriana είναι ένα μπερδεμένο, φιλόδοξο και περίπλοκο θρίλερ διαφθοράς και εξουσίας που σχετίζεται με την πετρελαϊκή βιομηχανία που αφηγείται τέσσερις παράλληλες ιστορίες: τον πράκτορα της CIA Μπομπ Μπαρνς (Τζορτζ Κλούνεϊ) με μεγάλη εμπειρία στη Μέση Ανατολή που ντροπιάζεται μετά από μια αποτυχημένη αποστολή ανταλλαγής πυραύλων με τη Δημοκρατία του Λιβάνου. Η έρευνα του δικηγόρου...

Κριτική από Jon07 στις 29/11/2023