Sarah SnookSarah Snook - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

Μετά την Επόμενη Μέρα (2004)

Τα πρώτα 50 λεπτά αυτής της δίωρης ταινίας έχουν αρκετά ενδιαφέροντα σημεία όπου κυριαρχούν τα ειδικά εφέ. Βλέπουμε κάθε είδους ακραίων καιρικών καταστροφών που είναι εξαιρετικά δραματικά και εντυπωσιακά - ειδικά για το 2004 - ακόμα κι αν δεν έχουν νόημα. Μετά από τη χιονοθύελλα και το ψύχος, η ταινία καταλήγει σε μια ιστορία ειδυλλίου και επιβίωσης δύο εφήβων που παίζουν οι Jake...

Κριτική από Μαριος Σ στις 16/06/2021

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023