J.D. DanielsJ.D. Daniels - Ταινίες

Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Άνθρωπος από Ατσάλι (2013)

Ανεξάντλητο θέμα εδώ και δεκαετίες ο Σούπερμαν. Σε μια καλοφτιαγμένη για το είδος περιπέτεια, ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του γνωστού υπερήρωα, σώζει φυσικά τον κόσμο μας από τον κίνδυνο αφανισμού από εξωγήινες δυνάμεις. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, καλά θα κάνετε να τη δείτε!

Κριτική από Π.Κ. στις 11/07/2018

Τα Παράπονα στο Δήμαρχο (2017)

Πραγματικά μια εξαιρετική κωμωδία! Βασισμένη στο γνωστό και ιδιαίτερο μεσογειακό ταμπεραμέντο, η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας μικρής ιταλικής πόλης, που όλοι θέλουν την αλλαγή προς το καλύτερο, αρκεί να μη χρειάζεται να προσπαθήσουν οι ίδιοι! Με πολύ έξυπνους διαλόγους (έστω και μεταφρασμένοι), ιδιαίτεροι - αλλά τόσο κοντά σε μας - χαρακτήρες. πραγματικά κωμικές καταστάσεις...

Κριτική από WestEnd στις 03/07/2019

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024