Anne ConsignyAnne Consigny - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024

Μετά τη Λουτσία (2012)

Η δεύτερη σημαντικότερη συνεισφορά του Μεξικού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών του 2012 είναι μια ασυνήθιστα καλή δήλωση του Μεξικού κατά του εκφοβισμού με έναν πειραματικό τρόπο, σε σκηνοθεσία του Michel Franco. Μπορεί να υποστηρίξετε ότι οι καταστάσεις που εξελίσονται εδώ φτάνουν στο άκρο αλλά ο κινηματογράφος έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί αυτό το μαγικό εργαλείο μόνο...

Κριτική από Μαρίνα στις 16/11/2017