Josh Stewart

Κριτική ταινιών

Το Τελευταίο Τρένο για τη Γιούμα (2007)

Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες western και τις καλύτερες ταινίες που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εξαιρετικές επιδόσεις του καστ, με επικεφαλής τον "κακό" Russell Crowe. Πρωταγωνιστής του είναι ο Christian Bale, ο οποίος μετατρέπεται από αγρότης σε κυνηγός της τύχης. Οι σκηνές μεταξύ αυτών των δύο ανδρών είναι έντονες και επιδεικνύουν τη δράση...

Κριτική από ΤαινιοΜανής στις 20/05/2020

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018