The Anh Ngo - Ταινίες

Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

Αντιρρησίας Συνείδησης (2016)

Ο Μελ Γκίμπσον σκηνοθετεί το δεύτερο οσκαροποιημένο του δημιούργημα 20 χρόνια μετά το Braveheart. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του αμερικανού στρατιώτη Desmond T. Doss, μας μεταφέρει στην Οκινάουα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ο συγκεκριμένος στρατιώτης γίνεται ήρωας παρά την άρνησή του να έχει όπλο μαζί του στη μάχη. Ο πρωταγωνιστής Άντριου Γκάρφιλντ τα καταφέρνει καλά...

Κριτική από Jon07 στις 04/07/2018

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024