Mike RoweMike Rowe - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ευτυχία (2019)

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ .ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Κριτική από ΓΕΩΡΓΙΑ στις 13/05/2020

Foxtrot (2017)

Το Foxtrot είναι η επόμενη μεγάλη ταινία του σκηνοθέτη Samuel Maoz, μετά την καταπληκτική πολεμική ταινία του 2009, το "Λίβανος". Αυτή εδώ είναι μια παράξενη, αλλά τελικά συγκινητική ιστορία. Ενώ το "Λίβανος" γυρίστηκε εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα άρμα στο πεδίο της μάχης, ο Maoz εδώ ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση χωρισμένη σε 3 πράξεις. Θα αποφύγω τα spoilers εδώ. Όχι...

Κριτική από Barista στις 21/07/2021

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020