ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες

Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ


Valerian and the City of a Thousand Planets

Κυκλοφορία : 2017
Διάρκεια: 129'
Χώρα: Γαλλία
Γλώσσα: Αγγλικά
Παραγωγή: Europa Corp.
6.7
Υπόθεση
Ο Βαλέριαν (Ντέιν ΝτεΧάαν) και η Λόρελαϊν (Κάρα Ντελεβίν) είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της τάξης στον γαλαξία. Ο Βαλέριαν επιζητά κάτι περισσότερο από μία απλή επαγγελματική σχέση με τη συνεργάτιδα του, αλλά το παρελθόν του με τις γυναίκες οδηγεί τη Λόρελαϊν να τον απορρίπτει συνεχώς.

Μετά από διαταγή του διοικητή τους (Κλάιβ Όουεν), οι δυο τους θα ξεκινήσουν μία αποστολή στην εντυπωσιακή διαγαλαξιακή πόλη Άλφα, μία διαρκώς αναπτυσσόμενη μητρόπολη με χιλιάδες διαφορετικές φυλές απ’ όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Τα 17 εκατομμύρια των κατοίκων της Άλφα, έχουν εδώ και καιρό τελειοποιήσει την τεχνολογία και τους πόρους τους για το γενικότερο καλό. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι ειρηνικούς σκοπούς, και μία θανάσιμη απειλή για το ανθρώπινο είδος βρίσκεται προ των πυλών.

Από τον οραματιστή σκηνοθέτη των «Το Πέμπτο Στοιχείο» και «Lucy», Λικ Μπεσόν, το διάσημο graphic novel μετατρέπεται σε ένα διαγαλαξιακό έπος κολοσσιαίων διαστάσεων.
Σκηνοθεσία
-
Αξιολογήστε αυτή τη ταινία

Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες